ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Τρόποι Πληρωμής

Αντικαταβολή:

Με την παραλαβή των προϊόντων που έχετε παραγγείλει εξοφλείτε το οφειλόμενο ποσό στον courier που σας έφερε την παραγγελία, τόσο απλά και ασφαλή (Σημείωση: Όσον αφορά ογκώδη-υπερμεγέθη προϊόντα ενδέχεται να μην είναι δυνατή η αντικαταβολή).

• Η υπηρεσία της αντικαταβολής δεν είναι διαθέσιμη για τα πολύ βαριά ή ογκώδη προϊόντα που αποστέλλονται με μεταφορική εταιρία, για τα οποία ισχύει η κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
• Η υπηρεσία της αντικαταβολής είναι επιπλέον 2,5 ευρώ του συνολικού κόστους της παραγγελίας.

Με κατάθεση σε τράπεζα

Μετά την κατάθεση χρημάτων σε έναν από τους ακόλουθους λογαριασμούς :

  1. ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ : GR8601107780000077860307931
  2. ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ : GR0401711890006189010077289

παρακαλούμε να μας αποστείλετε το καταθετήριο μέσω μέσω email στο info@goldenspring.gr ή να μας ενημερώσετε για  την τράπεζα κατάθεσης ώστε να γίνει η επιβεβαίωση.

(ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ: Καραθανάσης Δήμος)

Απόρρητο Συναλλαγών

Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασικές συναλλαγές ισχύουν και στην περίπτωση του Ηλεκτρονικού Εμπορίου (e-commerce). Η τήρηση του απορρήτου θεωρείται αυτονόητη. Κάθε πληροφορία που μεταβιβάζεται από το μέλος/χρήστη του www.goldenspring.gr είναι άκρως εμπιστευτική και η εταιρεία μας έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να γίνεται η χρήση τους μόνο στο επιτρεπόμενο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών.
Μερικά από τα μέτρα που έχουν ληφθεί:
Στις πληροφορίες των συναλλαγών σας επιτρέπεται η πρόσβαση μόνο σε εξουσιοδοτημένους υπάλληλους και μόνο όταν είναι απαραίτητο, πχ. για την αποτελεσματικότερη διεκπεραίωση των αιτήσεών σας.
Στοιχεία πελατών και των συναλλαγών τους δεν αποκαλύπτονται από την εταιρεία μας  παρά μόνο μετά από έγγραφη εξουσιοδότηση ή κατόπιν δικαστικής απόφασης ή απόφασης άλλης δημοσίας αρχής.
Ακόμη και στην περίπτωση που η εταιρεία μας συνεργάζεται με τρίτους για την υποστήριξη των συστημάτων της, έχει λάβει τα απαραίτητα μέτρα για την εξασφάλιση του απορρήτου.
Όλοι οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να ζητήσουν πληροφορίες για τα στοιχεία που τους αφορούν καθώς και να ζητήσουν διόρθωσή τους, εάν είναι σε θέση να αποδείξουν την ύπαρξη λάθους.
Τέλος, για τη δική σας ασφάλεια θα πρέπει και εσείς να προσπαθείτε να χειρίζεστε όλες τις πληροφορίες που παρέχονται μέσω του συστήματος ως εμπιστευτικές και απόρρητες και να μην τις κοινοποιείτε σε τρίτους.